Hoe onderscheid je jezelf als audicien? Op die vraag heeft Oliver von Borstel, alias ‘de man met het strikje’, het antwoord.

Oliver von Borstel is een begrip in de hoorbranche. Hij verzorgt al meer dan 12 jaar salestrainingen, workshops en personal coaching. De geboren Zwitser staat bekend als ‘de man met het strikje’. Met zijn beproefde methode Non-Manipulative Ethical Selling leert hij audiciens hoe ze hooroplossingen verkopen in plaats van een hoortoestel. Oliver: ‘Door niet direct over producten en prijzen te beginnen, maar eerst in te gaan op de specifieke behoeften van de klant, bied je zo’n oplossing.’

Oplossing bieden
Over de meest gehoorde klacht van slechthorenden – het Cocktail Party effect- zegt hij: ‘De meeste klanten die een hoortoestel nodig hebben, weten niet wat ze eigenlijk nodig hebben. Als personal coach heb ik ervaren dat ongeveer 80% van de klanten van gehoorapparaten (nieuw of bestaand) een behoefte heeft die alleen kan worden ingevuld met geavanceerde hoortoestellen, namelijk spraakverstaan in rumoerige omgevingen. Audiciens laten zich soms te veel leiden door het product en de functies. Maar het gaat hier om Patient Centered Care. Laat het klanten zien en ervaren1.’

Meer succes met beter verkopen
Met de salestrainingen voor intakegesprekken en met klant-behoefte analyses van Oliver von Borstel hebben audiciens zeer positieve en meetbare effecten gemerkt op hun verkopen. Bovendien veranderden hun klanten in fans, die mond-tot-mond graag reclame maken. Zo’n salestraining is dus een waardevolle investering in uw bedrijf. En Starkey helpt u daar een handje bij.

Spaaractie
Starkey heeft Oliver von Borstel gestrikt voor een bijzondere salestraining. Met een volle spaarkaart van 20 zegels kunt u deze training gratis aanvragen. U ontvangt één zegel voor elke Livio 2000 hoortoestel en twee zegels voor elke Livio Edge 2400. Volle spaarkaart? Stuur deze op naar Starkey in Apeldoorn. Na ontvangst, neemt Oliver contact op om een datum in te plannen voor uw salestraining. Zorg dat u erbij bent en begin meteen met sparen, want de actie loopt nog tot en met 1 september 2021.

Veel succes met sparen!

Meer informatie over Oliver’s bijzondere workshops:
www.mastersofbusinessdevelopment.com/meer-successen-door-beter-verkopen-mbd-ethical-selling-concept/

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl