Training Workshops (NL)

Meer successen door beter verkopen:


MBD Ethical Selling Concept

MBD geeft regelmatig openbare Training Workshops. MDB staat bekend voor in-house maatwerk Training Workshops en Audicien Personal Coaching. Informeer naar de mogelijkheden!

Doelgroep: Audiciens, Winkel Manager, Baliepersoneel.

Doel: Het beheersen van een professioneel maar niet manipulatief verkoopgesprek. Leer de klant onderbouwt met argumenten en feiten te overtuigen voor de (individueel) beste en meest optimale Hooroplossing.

MBD Training Workshops


LEVEL 1 Audicien Training Workshop ‘Goed Luisteren is Beter Verkopen’

Zeker heeft ook u de behoeftes om nog beter te worden in het overtuigen van klanten voor de beste en meest optimale HoorOplossing. Leer een overtuigend en gestructureerd intakegesprek door te voeren met als doel, de beste en meest optimale, individuele HoorOplossing te adviseren.

Uw investering in beter verkopen: 495,00 excl. BTW, incl. koffie en drinks. 2e deelnemer 10% korting.

Mijn klanten bevestigen een snelle terugverdientijd van deze investering in beter en overtuigender verkopen.


LEVEL 2  MBD Training Workshop ‘COSI: niet ‘tevreden’ klanten, creëer FANs!’

Opbouwend op de Level 1 Training Workshop zijn de leerdoelen het MBD COSI-formulier voor de behoefteanalyse en het creëren van behoeftes te overtuigen. Leer hoe je FANs kunt creëren die proactief de mond-tot-mond reclame doen en om negatieve proefperioden te vermijden. Ook deze investering in de Training Workshop gaat u door een meetbare vergroting van resultaten snel en blijvend terug verdienen.

Uw investering in het creëren van FANs: 495,00 ex BTW, incl. koffie en drinks. 2de deelnemer 10% korting.


LEVEL 3  Audicien Personal Coaching, ‘Live on the job’ tijdens intakegesprekken en/of aanpassingen, controles, bijstellen etc.

REFERENTIES